Bart Franco

Geschreven op 19-03-2024

Onder leiding van een enthousiaste gids hebben we allerhande top excursies gedaan. Overnachten in een prachtige cabin op een mooie locatie. Een topvakantie om nooit te vergeten.

Kelly Clemens

Geschreven op 18-03-2024

Wij gingen van 9 tot 16 maart naar het mooie Luosto in Fins Lapland. Dit was een onbeschrijfelijk mooie reis met alles erop en eraan. Geweldige activiteiten zoals sneeuwschoenwandeling, husky tocht, bezoek aan de prachtige rendierboerderij, sneeuwscooters,… kortom, de mooiste vakantie ooit die tot in de puntjes verzorgd was. Helaas een beetje pech gehad met het noorderlicht omdat de bewolking ons parten speelde, maar onze gids Ruben deed er alles aan om ons toch zoveel mogelijk te laten zien. Het was een super leuk verblijf in de pine cabins en het eten was ook lekker. Ook voor de moeilijke eters in het gezelschap was er altijd keuze genoeg.
Voigt heeft alles uitstekend geregeld, nergens iets op aan te merken.
Wij zijn alvast een bestemming voor volgend jaar aan het uitzoeken, want dit smaakt naar meer!

Karolien

Geschreven op 15-03-2024

Pas terug van een onvergetelijke reis naar Luosto in Fins Lapland. Dankzij topgids Ruben Weytjens hebben we 4x op 1 week tijd het noorderlicht kunnen vastleggen. Zijn kennis en enthousiasme waren onmisbaar, aanstekelijk en van onschatbare waarde! De hele reis was tot in de puntjes georganiseerd en tussendoor werden we goed gebrieft over wat er ons de volgende uren te wachten stond. Het noorderlicht en de typische activiteiten (huskytocht, rendierfarm, amethistmijn,…) maken van deze reis eentje voor op je bucketlist!!!

Sonja Malfroy

Geschreven op 13-03-2024

Geweldige reis, onder leiding van Ruben zoooooo veel mooie dingen beleeft. Fantastisch, we sparen voor in 2025 of 2026 opnieuw met jullie te vertrekken.
Ik maak ook reklame voor jullie inzet en ervaring.
Bedankt en hopelijk snel tot ziens.
Sonja Malfroy

David

Geschreven op 12-03-2024

Een geweldige onvergetelijke reis gehad naar Luosto. Een super tof programma zoals husky's, sneeuwscooter, ijsvissen, rendierentocht, bezoek amethistmijn, noorderlichtjagen en sneeuwschoenenwandeling. Maar dit was enkel mogelijk dankzij onze supergids Ruben Weytjens. Zijn passie voor het noorderlicht werkt aanstekelijk. Maw we komen zeker nog eens terug !

Dhr. Danny Swinnen

Geschreven op 12-03-2024

Een aanrader!!!. Deze reis met Voigt Travel en onze gids ,Noorderlicht weerman Ruben Weytjens van Arcticans heeft onze verwachtingen overtroffen. Noorderlicht gezien op de meest onverwachte momenten, maar door Ruben voorspeld. Aangename accommodatie en vriendelijke personeel . De excursies met zorg gekozen en uitgevoerd. Gidsen met 200 % inzet en humor . Niets dan positiviteit. Ik ga zeker terug !!!

Michèle M.

Geschreven op 12-03-2024

Prachtige reis gemaakt! Voornamelijk een geweldige ervaring door onze gids Ruben Weytjens. Alles verliep vlekkeloos en was tot in de puntjes geregeld. Het programma was perfect voor ons.

Coopmans Fashion - Mol

Geschreven op 12-03-2024

Fins Lapland, hier komen dromen uit! zeker met een top gids als weerman ruben Weytjens. Hij motiveerde de ganse groep om even gepassioneerd te zijn voor het prachtige noorderlicht. De 'Articans' geven het beste van zichzelf in alle activiteiten die aangeboden worden. Sneeuwscooteren, ijsvissen, hondenslede, eindeloze wandelingen in de prachtige sneeuwlandschappen, alles is er prachtig! wij zijn fan ;-)

Louise-Cato Bol

Geschreven op 12-03-2024

We hebben een fantastische reis gehad. Het was goed georganiseerd en we waren juist vooraf geïnformeerd dus we hebben ultiem kunnen genieten

Erica

Geschreven op 06-03-2024

Prachtige week gehad in Luosto. Excursies perfect geregeld. Alles op tijd . Alleen het noorderlicht zat ons dwars. De hele week bewolkt. Maar in de nacht van dinsdag op woensdag met de hele groep toch het noorderlicht gezien. Natalie Daalder was onze gids deze week. Haar enthousiasme, kennis en fotografie waren bijzonder! Had de ervaring niet willen missen! Gelukkig hebben we de foto's!

Wendy Schijns

Geschreven op 04-03-2024

Geweldige noorderlicht reis door een mooi programma, verblijf en de hele fijne gids Nathalie!

Peter van der Gun

Geschreven op 03-03-2024

Wij hadden en zeer goede reisleider.
Deze heeft van haar hobby en passie "het Noorderlicht" haar werk gemaakt. Wist dit op goede wijze te delen en op onze groep over te brengen. Ook heeft Natalie met haar foto's het tot bijzondere ervaring gemaakt.

etienne.boermybrand.nl

Geschreven op 03-03-2024

Afgelopen week een noorderlichtreis gedaan naar Luosto, Lapland. Wat een geweldige ervaring. Letterlijk iedere dag genoten, van het begin tot het einde. Alles was prima geregeld. Hotel, eten en drinken, de activiteiten. Gewoon TOP. En dankzij onze super enthousiaste en geweldige reisleidster en noorderlichtgids Nathalie hebben we ook nog het noorderlicht mogen aanschouwen. Fantastisch ervaring was dat.

noedel noedels

Geschreven op 03-03-2024

Heerlijke reis gehad in Fins Lapland. Met onze geweldige groep en gids Nathalie! Ik was zelf geblesseerd waar prima rekening mee werd gehouden. Cabin dichtbij het restaurant. Sneeuwwandelen was niet mogelijk maar de aansluitende lunch wel. Ondanks dat het een zeer bewolkte week was heeft Nathalie er alles aan gedaan dat we als groep toch het noordelicht konden zien. De activiteiten waren goed geregeld en waren heel ook leuk. Op de laatste dag organiseert de gids een lunch voor de mensen die geen activiteiten hebben, maar omdat bijna iedereen een activiteit had gepland werd gewoon met de tijd geschoven dat we alsnog met de groep samen kwamen maar dan meer in de vorm van een vrijdagmiddagborrel ipv een lunch. Ook deed gids Nathalie veel moeite met foto's maken zodat iedereen met leuke foto's en herinneringen naar huis kon. Wij hebben echt genoten en kunnen het iedereen aanbevelen!

John en Eveline

Geschreven op 26-02-2024

We hebben met Voigt-travel de noorderlicht reis naar Luosto gemaakt van 17-24/2/24. Wat een geweldige week hebben we gehad! De reis is heel erg volledig en goed verzorgd, zowel qua aanbod van activiteiten/ excursies als de inbegrepen maaltijden. Onze enthousiaste reisleidster Nathalie Daalder heeft haar passie voor het noorderlicht-jagen fantastisch weten over te brengen: magisch mooi! En dankzij de prachtige foto’s die ze van ons heeft gemaakt hebben we een heel mooi aandenken. Dankjewel Nathalie! De gezellige groep en het mooie weer hebben ook bijgedragen aan een fantastische ervaring. Super, we zouden het zo weer doen en kunnen het iedereen aanraden!

Wilfried Koopmansch

Geschreven op 25-02-2024

Een echte winterwondervakantie. Van boeking tot opnieuw thuiskomen geweldig goed georganiseerd. Onze reisbegeleidster Nathalie was top en heel begaan met iedereen van de groep. We hadden het geluk om 2x het Noorderlicht te spotten. Wat een fantastische ervaring. Ook de activiteiten waren zeer verzorgd. Alleen maar mooie herinneringen om nog lang van na te genieten.

Sjaak Duyzer

Geschreven op 24-02-2024

Fantastische reis. Goed gezelschap en een fijne, betrokken reisleidster Nathalie. Husky’s, sneeuw, prachtige landschappen en een gezellige afsluitende karaoke. Kortom top 👍🏽

Co en Hannie

Geschreven op 22-02-2024

Goede begeleiding bij de oriëntatie en het boeken van de reis. Het verblijf (we hadden een hut nabij het hotel) en de activiteiten waren uitstekend geregeld. En vooral onze gids Kevin was geweldig. Met zijn vriendelijkheid en enthousiasme wist hij onze reis tot een onvergetelijke belevenis te maken!
Een klein minpuntje vonden we dat alle groepsactiviteiten in het begin van de week plaatsvonden.

Diane

Geschreven op 21-02-2024

Op 10 februari vertrok ik, als single, een week op vakantie naar Lapland-Luosto, maar ik heb me daar geen moment alleen gevoeld. Het groepsgevoel was super! Ik koos voor een groepsreis met Voigt-Travel, omdat... Ruben Weytjens voor mij dé reisleider was waarmee ik dit mooie winterwonderland wou ontdekken! Ruben is bij ons, in Belgisch Limburg, een fenomeen! Hij is onze weerman en hij prikkelt ons voortdurend met Noorderlichtfoto's! Ook bleek hij ook nog eens een supergezellige, humoristische man te zijn. Hij was eigenlijk een lid van de groep, maar nam ook op en top zijn verantwoordelijkheid om het echt iedereen naar zijn zin te maken. Mijn verwachtingen waren al torenhoog en ze zijn ook nog eens fantastisch uitgekomen. Ik heb een heerlijke week beleefd, met mooi, maar koud weer, en dat hoort er gewoon bij, want anders heb je ook geen mooie landschappen. Bovendien krijg je daar nog warme kleding die je de hele week mag gebruiken. De excursies waren fantastisch. Ook de plaatselijke gidsen van Lapland-safari's waren super-enthousiast, met als topper Kevin; de über-vrolijke Nederlander! Samen met Ruben vormden ze een 'dreamteam'. Ik heb ook nog enkele extra excursies geboekt, maar een GOUDEN tip: boek die vooraf, anders kan het zijn dat je ze niet meer kan boeken. Ik heb de fat-bikes en de sneeuwscootertocht van 100 km extra gedaan. Op de overige vrije momenten heb ik samen met andere groepsleden zelf activiteiten ondernomen, die ons door Ruben werden aanbevolen: bezoek aan de pannenkoekenhut, wandelingen, ... Oh ja, ik zou het nog vergeten te zeggen: onze Noorderlichtjager Ruben maakte van ons ook Noorderlichtjagers, op den duur hadden we zelfs gemengde gevoelens... laat de parameters maar eens niet goed zijn, zodat we rustig kunnen gaan eten en kunnen gaan slapen... We hebben dankzij zijn expertise in 'waar en wanneer' fantastische ervaringen gehad, het was betoverend! Bij het boeken kon ik als single geen hotelkamer voor single-verblijf meer boeken. Dus nog een supplement betaald voor een hut... maar!!!! Gelukkig!!! Was zo blij dat ik in een hut kon logeren, met alle nodige ruimte, heerlijk haardvuur en een privésauna. Dat supplement was het heel zeker waard! Als singel heb ik veel gehad aan de andere groepsleden, we woonden als het ware in een wijkje kort bij mekaar. Zo heeft mijn buurman me geleerd hoe je een kachel aanmaakt. Er werd zelfs animatie voorzien (door de medereizigers) in ons 'dorpje'..., zo werd er een rendier geënsceneerd en was er wel wat animo rond een muis... Kortom: ik heb een geweldige vakantie gehad!

Maarten Verheyen

Geschreven op 19-02-2024

We zijn met weerman Ruben Weytjens naar het noorden getrokken voor een ongelooflijke ervaring.
Dit is een echte aanrader.

Farnaz

Geschreven op 19-02-2024

Een geweldige reis volop activieten onder begeleiding van top gids
"Ruben Weytjens"!
Ik heb alles wat op mijn lijst stond kunnen afvinken, genieten van de schoonheid van Lapland en dankzij Ruben het noorderlicht kunnen zien!
Een mooie ervaring die je minmaal een keer gedaan moeten hebben.

Annemie Stuurman

Geschreven op 18-02-2024

Echt top vakantie, prachtige omgeving, unieke excursies, perfecte accommodatie en zeer fijne begeleiding door Ruben en Kevin. Enorm genoten.

Bo B.

Geschreven op 17-02-2024

Een bijzonder mooie week gehad in Luosto, Lapland!! De hele reis; activiteiten, eten, hotel/cabin en etc was boven alle verwachtingen! Alles was tot in de puntjes geregeld en genoeg vrije tijd gehad tussendoor om lekker ons eigen plan te trekken.

Deze mooie reis is mede door onze gids, Ruben Weytjens, nog magischer gemaakt!! Zijn enthousiasme en liefde voor Lapland spat ervan af en maakte ons nog enthousiaster dan we al waren. En als kers op de taart hebben we meermaals het Noorderlicht mogen bewonderen.

Een vakantie die we nooit zullen vergeten, Ruben bedankt!! :)

Tine Rutten

Geschreven op 17-02-2024

Fantastische reis. Alles tot in de puntjes geregeld. Ruben is een top gids!

Martine Hauman

Geschreven op 17-02-2024

Eindelijk kwam mijn droom uit. Ik had dan ook mijn verwachtingen bij deze reis maar die verwachtingen zijn op alle gebied overtroffen. Magisch, fantastisch, onvergetelijk....woorden schieten te kort voor deze ervaringen. Met natuurlijk een dikke pluim voor onze fantastische gids Ruben Weytjens. Een absolute aanrader.
Nog eens dikke merci voor de onvergetelijke reis. Nu een dikke maand later geniet ik nog alle dagen na.

M van Adrichem

Geschreven op 16-02-2024

Bijzonder mooie week in Luosto, een witte stille wereld, met de slee door al dat natuurschoon, vergezeld door enthousiaste gidsen. Het Noorderlicht, 🙏🏻 dank Ruben, zo mooi!!
En wandelend de berg op met Marie. Het heerlijke eten, knusse blokhut.
En de vrolijke Kevin (gids) in de buurt, dit alles was zooo compleet. Dank!!!!

Vinnie Voet

Geschreven op 15-02-2024

Noorderlichtreis Luosto 20/01/24 - 27/01/24

Een onvergetelijke ervaring waarbij mijn grootste droom is uitgekomen.
Ruben Weytjens runt daar de echte droomfabriek want hij doet er alles aan om het prachtige natuurfenomeen Noorderlicht op te volgen zodat de kansen om dit mee te maken maximaal zijn. En dat is het ook, een natuurfenomeen, onvergetelijk als je het kan zien. Dat wil ook zeggen dat er geen garanties zijn om het effectief te kunnen waarnemen, geluk moet je zeker hebben. Maar een begeleider die het zelfs in de nachtelijke uren opvolgt en alles met zulke onuitputtelijke passie doet, doet je kansen toch wel serieus stijgen. Dus als je een noorderlichtreis wil doen, doe het dan met Ruben. Verder is er een sleeëntocht met husky's, rendierentocht, sneeuwscooterstocht, ijsvissen, sneeuwschoentocht en dit alles onder uiterst professionele begeleiding. Het verblijf in houten cabins met houtvuur en sauna brengen je al helemaal in Finse sfeer. En ook het eten was steeds fantastisch.
Kevin die met zijn enthousiasme, humor en muzikale bijdrages voor extra sfeer zorgde moet gewoon vernoemd worden. Ook Marie, Ferdinand, Luca, Nicolas en al de andere medewerkers van laplandsafari, waarmee de uitstappen gebeuren doen hun werk met veel passie en enthousiasme.
Twijfel dus niet en laat ook jouw droom door hen werkelijkheid worden. Je zal er geen spijt van krijgen !

Jan Zandstra

Geschreven op 15-02-2024

Prachtige Noorderlichtreis gemaakt met Voigt naar Luosto in Fins Lapland. Een week lang genoten van ons verblijf in een Silver Pine Cabin bij hotel Luostunturi, gelegen in een prachtig Laps winterlandschap. Geweldige activiteiten en excursies, zoals een sneeuwscootertocht, bezoek aan een rendierboerderij en een huskysledetocht. Fijne combi van groepsreis en individuele opties. De deskundige en enthousiaste begeleiding van onze gids Kevin was de kers op de taart. Ook het noorderlicht gespot. Absoluut een aanrader!

Mar

Geschreven op 15-02-2024

Super mooie noorderluchtreis gedaan onder de bezielende reisleiding van Ruben ( en Kevin).
Compleet verzorgde reis.
Sneeuwwandelen, sneeuwscooter tocht met ijsvissen, husky safari, rendieren farm. Eigen tijd om er met fatbikes op uit te gaan, langlaufen of skiën.
Gezamenlijk diner.
's avonds vuurtje maken en op Noorderlicht jacht.
Super goed verzorgd.

Davy

Geschreven op 15-02-2024

Één weekje vakantie Fins Lapland onder begeleiding van Ruben Weytjes. De reis was prachtig. Tot in de puntjes verzorgd en geen vraag was te gek of te veel moeite. Super leuke activiteiten met als toppunt het zien van het noorderlicht. Een aanrader voor jong en oud. Boeken bij Voigt Travel is echt de moeite waard.

Caroline Witters

Geschreven op 15-02-2024

We hadden een topreis in Luosto, onder de deskundige en enthousiaste leiding van weerman Ruben en Kevin.
Alles was zeer goed geregeld. We verbleven in een chalet met sauna en haardvuur, een echte aanrader.
We deden onvergetelijke activiteiten zoals een sneeuwschoenwandeling, een tocht met rendierenslee, husky safari, ijsvissen met de sneeuwscooter. Er was ook voldoende vrije tijd die we gebruikten voor een skiles en tubing.
Het eten was telkens weer super lekker (ook voor mij als vegetariër). Luosto is een mooie stad met een supermarkt, enkele souvenirwinkels en voldoende eetgelegenheden.
We hadden zeer goede begeleiding voor het jagen op noorderlicht.
De groep was ook top.
Een onvergetelijke ervaring die ik iedereen zou aanraden!

Tom Beekmans

Geschreven op 15-02-2024

Super ervaring!

Jeroen Baeken

Geschreven op 15-02-2024

Top tijd beleefd in Luosto! Prima cabin met sauna, ontbijt en avondeten superuitgebreid en lekker, de geplande activiteiten waren ook super en het noorderlicht natuurlijk!!!
Heel toffe reisgroep ook. En last but not least bedankt aan onze gids Ruben van Articans en Kevin van Lapland Safaris voor hun deskundigheid en enthousiasme!
Een dikke aanrader!

Coby

Geschreven op 15-02-2024

Voigt onderscheidt zich als reisorganisatie gespecialiseerd in reizen naar het pure noorden, met bijzondere reisleiders (zoals Ruben, de Belgische weerman, die ongelooflijk enthousiast steeds weer met ons op zoek ging naar het noorderlicht en Kevin die als geen ander de sfeer in de groep weet te brengen!).
De prijs/kwaliteit verhouding is goed en Luosto was een heerlijke locatie.
En wat waren de activiteiten geweldig: o.a. de husky’s, sneeuwscootertocht en rendierslee bij volle maan en het noorderlicht gezien!!!
Wat hebben we geluk gehad in het wonderschone Winterwonderland!
Het was een superreis!
Een reis naar Lapland zou iedereen mee moeten maken!
Ik raad het iedereen aan met Voigt!

Eva

Geschreven op 15-02-2024

Onder leiding van Ruben hebben we de noorderlichtreis naar Luosto gedaan. 5 sterren, omdat alles aan de reis klopte: de cabin, de activiteiten en bovenal de fantastische begeleiding van Ruben tijdens de excursies en het noorderlichtjachten. Een ervaring om nooit meer te vergeten!!

Bernie

Geschreven op 14-02-2024

Het was een goed programma, met twee dagen ruimte voor eigen activiteiten. Prima hotel met in alle eetgelegenheden uitstekend eten. Onze ‘gids’ Kevin was zeer enthousiast en gaf goede informatie. Iedere dag meldingen over het noorderlicht via de app,
De vijfde ster ontbreekt, buiten de schuld van Voigt travel, door de bagage afhandeling op Schiphol bij terugkomst. Op Ivalo het ophalen en weer afgeven van de bagage,

Karin

Geschreven op 14-02-2024

Het was een fantastische reis! Onze reisleider, Kevin is een topper! zijn enthousiasme en energie hebben deze week tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. De groep bestond uit slechts 5 personen, dat was natuurlijk pure luxe. We hebben samen heel veel ondernomen naast de geplande excursies én een aantal keren het noorderlicht kunnen aanschouwen onder begeleiding van onze geweldige reisleider.
Kortom; een aanrader deze reis.

Consumer

Geschreven op 14-02-2024

Het was een perfecte vakantie in een schitterend Lapland. Een fijn hotel in Luosto met een fantastische keuken. Elke ochtend een meer dan uitgebreid ontbijtbuffet en het avondbuffet idem dito. De organisatie van de reis was perfect. Alle geplande activiteiten sloten naadloos op elkaar aan. De voorzieningen waren uitstekend. Onze gids, Kevin, is een enthousiaste, behulpzame, kundige, betrokken en betrouwbare man die een zeer positieve en verbindende invloed had op de groep. Hij was heel attent, maakte goed contact en zorgde ervoor dat iedereen het naar zijn zin had. Kortom alles was top, een top organisatie, een top gids en dus een top vakantie!

Denise

Geschreven op 14-02-2024

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, boekte ik deze reis als verassing voor mijn vriend via Voigt Travel, die deze week tot in de puntjes geregeld heeft.

Luosto, waar we verbleven, was een klein schilderachtig dorpje, met witte bergen en bomen zó wit besneeuwd dat ze net op druipende kaarsen leken. Wijzelf verbleven in aan houten cabin lodge vlakbij het hotel, compleet met een open haard en sauna - super gezellig en romantisch! Het hotel zat vlakbij en het eten in het hotel was zeer goed voor een “buffet”, zeer divers en werd vaak aangevuld.

We hebben onwijs veel leuke dingen gedaan zoals huskysleëen, sneeuwscooteren, hiken, fatbiken, een rendiertocht, ijsvissen, thema-diners etc. Maar misschien het alle mooiste van alles was dan wel het Noorderlicht zien! Magisch! Gelukkig hebben wij deze wel 4 keer mogen bewonderen van de 7 dagen dat wij in Lapland waren.

De echte held van onze reis was Kevin, onze reisgids. Hij was geweldig - super enthousiast, vol verhalen en hij heeft er echt voor gezorgd dat we de tijd van ons leven hadden en alles uit de vakantie haalden. Zelfs op de dagen dat wij eigenlijk geen activiteit gepland hadden staan heeft hij er een feestje van gemaakt ;)

Al met al was Lapland een winterwonderland waar we nog vaak aan terug zullen denken. Bedankt Voigt Travel, bedankt Lapland, en bedankt Kevin, voor de beste vakantie ooit!

Wendy Damen

Geschreven op 13-02-2024

Wij hebben een fantastische week gehad in Fins Lapland. Alles was tot in de puntjes geregeld, de gids (Kevin) was geweldig, enthousiast en toegewijd aan de gehele groep. De activiteiten waren eveneens perfect geregeld.
Klein puntje: alle activiteiten waren in het eerste deel van de week gepland, deze hadden wij liever om de dag gehad.

Addie Hitzert

Geschreven op 13-02-2024

Onze Noorderlichtreis naar Luosto was in één woord geweldig. Het begon al bij het fijne contact met ervaren medewerkers van Voigt Travel, over geschikte reis en accommodatie voor ons, 65 plussers. Onze accommodatie, een cabin, was gezellig en comfortabel.
En wat hebben wij geboft met onze gids Kevin en mede reisgenoten. Vol enthousiasme en zorgzaamheid heeft Kevin ons kennis laten maken met diverse Lapse activiteiten. Niets was hem te veel. Zelfs elke avond nog op noorderlichtjacht....
Gelukkig paar maal getrakteerd op dit magische natuurverschijnsel. Deze reis was voor ons één groot avontuur. Geweldig!

Stolp

Geschreven op 12-02-2024

Prijs kwaliteit verhouding heel goed.
Zeer enthousiaste reisleider (Kevin)
Heel goed programma met mooie excursies.

Mark Peeters

Geschreven op 08-01-2024

toffe groep puike organisatie voortreffelijke professionele gids

Helen van Meurs

Geschreven op 17-02-2020

We hebben een geweldige week gehad in Luosto Finland!
De accommodatie was geweldig, we zaten in cabins in het bos. Dit was een eindje van het restaurant af maar wel prachtig. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en er was tot het eind toe ruim voldoende. De excursies waren super, sneeuwscootersafari, huskysafari, rendierentocht, sneeuwschoenen wandeling en amethist zoeken alles was heel leuk en onder goede begeleiding.
Hoogtepunt was wel het noorderlicht, onze gids Roderik was zeer deskundig en kreeg ons gemotiveerd en enthousiast om uren in de kou te wachten (wat dus ook nog heel leuk was) met een geweldige beloning. Al met al een ervaring om nooit meer te vergeten!

Maria

Geschreven op 16-02-2020

We hebben een prachtige week gehad in Luosto. Alles was prima georganiseerd door Voigt. De begeleiding was uitstekend en de accommodatie was plezierig en had een heel goede ligging voor de activiteiten en vooral ook voor de noorderlichtjacht. En verder hebben we het enorm getroffen met het weer en zeker ook met de noorderlichtomstandigheden. We hebben het noorderlicht volop kunnen bewonderen, ongelooflijk mooi. Kortom een aanrader!