Noorderlicht-App

De Arcticans Aurora Forecast App is geïnitieerd, ontworpen en ontwikkeld door Roderik Peeters, Joost Baudoin, Ruben Weytjens en Wietse Dijkstra. De droom van dit team van 4 noorderlichtliefhebbers is om de perfecte tool te creëren die jou als reiziger zo goed mogelijk begeleidt in je zoektocht naar het noorderlicht.

We combineren rocket science met onze 2 decennia ervaring in het jagen op het noorderlicht in het noordpoolgebied. Terwijl we in het veld zijn zullen we onze app blijven verbeteren, met als belangrijkste doel dat deze app je beste vriend moet zijn bij het jagen op het noorderlicht.

Gebruik onze Arcticans Aurora Forecast-app als je persoonlijke gids voor het noorderlicht. Selecteer je favoriete locatie en als de kans groot is dan zul je een “push”-bericht ontvangen. Maar we nodigen je wel uit om de app actief te gebruiken tijdens je reis. Omdat alleen de noorderlichtjager die de parameters continu in de gaten houdt, zijn of haar kansen om het noorderlicht te zien maximaliseren.

Het verwachting van het noorderlicht is moeilijk, net als een verwachting van het weer. De verwachting van het noorderlicht zal niet altijd 100% correct zijn, maar dat is het leven en op de lange termijn zal de app je daadwerkelijk helpen met het vinden van de juiste mindset. Wachten op een pushmelding die binnenkomt dat de kans “groot genoeg” is om het noorderlicht te zien maakt het ook mogelijk dat je te laat bent om het noorderlicht te zien. Ga naar buiten, ook als het bewolkt is, soms geeft een gat in de wolken je het resultaat dat je de enige bent die het noorderlicht ziet.

Meld je aan voor de Arcticans nieuwsbrief