Bestemmingen in Spitsbergen

  Spitsbergen

  Februari is de maand van de terugkeer van de zon, en voor ons Arcticans een geschikte periode om middels indrukwekkende outdooractiviteiten het fragiele landschap te beleven. Het is ook de maand om nog op het noorderlicht te jagen, voordat het in maart alweer bijna 24 uur per dag licht is. In de zomer ga je met ons de zee op, om gletsjers vanaf het water te bekijken en wellicht een ijsbeer te observeren. Het is een zeer bijzondere bestemming waar helaas de impact van de klimaatverandering bijzonder goed zichtbaar is.

  Reizen naar Spitsbergen

  Op dit moment zijn er nog geen reizen beschikbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer er weer reizen beschikbaar zijn.

  We are

  Arcticans

  Maximale dromen, maar minimale zorgen. Met tientallen jaren ervaringen met de werklaarzen aan in de Arctic zetten we samen met de Nederlandse reisorganisatie Voigt Travel jouw dromen om in de meest verantwoordelijke belevenissen. Dat zijn we plichtig naar jou, de Arctische natuur en onze lokale friends. Droom en reis je met ons mee? Want samen zijn we de Arcticans.