Over Joost

De digitale wereld waarin ik normaal werk en de buitenlucht zijn heel anders. Ik geniet van buiten zijn, wandelen op de heide, in bossen of gewoon aan de oever van een meer zitten. Best gezond, even niet verbonden zijn, genieten van offline momenten.

En toch gaan ze goed samen. Ik vind het leuk om gegevens samen te voegen, te combineren, te transformeren en te gebruiken om producten te creëren die kunnen worden gebruikt om van de natuur te genieten.

De natuur is rauw, basic, eerlijk, maar nooit eenvoudig. Ze is heerlijk complex, enorm en mysterieus. Er valt zoveel plezier te beleven aan het spelen met data en de buitenwereld.

Aankomende reizen van Joost

Op dit moment zijn er nog geen reizen beschikbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer er weer reizen beschikbaar zijn.

We are

Arcticans

Maximale dromen, maar minimale zorgen. Met tientallen jaren ervaringen met de werklaarzen aan in de Arctic zetten we samen met de Nederlandse reisorganisatie Voigt Travel jouw dromen om in de meest verantwoordelijke belevenissen. Dat zijn we plichtig naar jou, de Arctische natuur en onze lokale friends. Droom en reis je met ons mee? Want samen zijn we de Arcticans.