Over Ida José Aalfs

Na het lezen van het boek “nooit meer slapen”, een boek wat zich afspeelt in Noors Lapland, wist Ida José het zeker. Eerst afstuderen in de interculturele communicatie en dan ook zelf, zo vaak als ze kon, richting het hoge noorden. Sinds 2010 ook als reisleidster, om zo samen met groepen, te genieten van het mystieke noorderlicht, de Ruska met zijn prachtige herfstkleuren, de ruimtelijkheid, de stilte,
maar ook het heerlijke eten. Het gevoel van vrijheid en de ongereptheid van de natuur blijft moeilijk in woorden te vatten of op foto’s vast te leggen. Je kunt dit het beste zelf ervaren. Ze kan haast niet wachten om weer terug te gaan, ga je met haar mee ?

Aankomende reizen van

Noorderlichtreis Lapland en de fjorden

Noorderlichtreis Lapland

We are

Arcticans

Maximale dromen, maar minimale zorgen. Met tientallen jaren ervaringen met de werklaarzen aan in de Arctic zetten we samen met de Nederlandse reisorganisatie Voigt Travel jouw dromen om in de meest verantwoordelijke belevenissen. Dat zijn we plichtig naar jou, de Arctische natuur en onze lokale friends. Droom en reis je met ons mee? Want samen zijn we de Arcticans.