Noorderlicht in Lapland Luosto

Noorderlichtreis Luosto Robyns

Deze speciale noorderlicht- en fotografiereis is samen met Foto Robyns uit Sint-Truiden ontwikkeld. Je verblijft een hele week in het Finse plaatsje Luosto, één van de mooiste locaties in Lapland.

Fotografen - Noorderlichtreis Luosto Robyns

Tijdens onze noorderlichtreis in samenwerking met Foto Robyns wordt niets aan het toeval overgelaten.

Zo zullen er naast onze eigen noorderlichtfotograaf Ruben Weytjens twee beroepsfotografen aanwezig zijn om jullie ook overdag allerlei kneepjes van het vak te leren. Luc Vervoort is een specialist van Canon, Ioannis Tsouloulis fotografeert met Fujifilm.

We zijn vereerd om met dit tweetal te kunnen samenwerken en stellen hen bij deze graag even aan jullie voor.

Luc Vervoort

Beste fotografen, ik vind het een genoegen om samen met jullie op pad te gaan in Lapland.

Ik ben begonnen met fotografie op zeer jonge leeftijd, heb dat steeds gedaan vanuit het buikgevoel. Dit heeft me gebracht op een zeer hoog niveau, waardoor ik in de jaren ’90 door Europa doorkruiste om sportverslaggeving te doen in de motorsport. Ik ben in 1996 over de ganse wereld gaan fotograferen, eerst in MotoGP, nadien met World Superbike. Ik heb gewerkt voor Suzuki, Alstare, BMW en diverse Media groepen. De laatste 12 jaar was ik huisfotograaf op Circuit Zolder voor Motorsport, BMX, en diverse loop en fietswedstrijden. Dit alles heb ik steeds met Canon materiaal gedaan. Vandaar dat ik ook al jaren les geef binnen de Canon groep en advies in verkoop. Kortom, een ruime bagage aan ervaring die ik mee in mijn reiskoffer zal steken. Ik kijk er naar uit om te ontmoeten.

Luc Vervoort

Ioannis Tsouloulis

Ioannis is een zeer ervaren beroepsfotograaf / lesgever. Zijn grootste passie is het fotograferen van mensen. Zijn hoofdonderwerpen zijn:

  • Persoonlijke en zakelijke portretten.
  • Als FUJIFILM Ambassador/Photographer geeft hij al meer dan 11 jaar demo’s en workshops voor klanten en foto handelaars.
  • Artistieke naaktfotografie voor privé klanten.
  • Verder geeft hij ook persoonlijke opleidingen aan andere beroeps- en amateur fotografen over de technische kant van het beroep.
  • Immo en product fotografie behoren ook tot zijn activa, zij het in mindere mate.

Sinds hij op 9 jarige leeftijd zijn eerste camera kocht is fotografie voor altijd deel gaan uitmaken van zijn leven. Altijd een camera bij de hand om alles te fotograferen wat hem boeide/boeit. Hij volgde zijn fotografische opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten te Hasselt met bijkomende studies in Roeselare, Brugge en Oostende. Hij volgt constant de trends om mee te zijn, maar gaat hij wel verder met zijn eigen visie op zijn fotografie.

Noorderlicht in Lapland Luosto

Noorderlichtreis Luosto Robyns

Deze speciale noorderlicht- en fotografiereis is samen met Foto Robyns uit Sint-Truiden ontwikkeld. Je verblijft een hele week in het Finse plaatsje Luosto, één van de mooiste locaties in Lapland.

Meld je aan voor de Arcticans nieuwsbrief