Arcticans bestaat uit een groep gepassioneerde en deskundige Arcticans Field Experts welke reizen in de arctische wereld uitwerken. Denk dan in de eerste plaats aan Lapland, Noord-Noorwegen, Spitsbergen, IJsland en Groenland. Wij werken onze ideeën uit en zorgen voor de professionele begeleiding of informatie ter plaatse. Door onze ervaring en goede contacten ter plaatse slagen wij erin om exclusieve accenten aan te brengen in uw reis.

Voigt Travel is de Nederlandse reisorganisatie en uitvoerder van de reizen, al decennia lang dé specialist in Noord-Scandinavië. Het boekingsproces en de afhandeling van het reisbescheiden en verzekeringen verlopen dus via Voigt Travel. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de reizen georganiseerd zijn volgens de ANVR consumentenvoorwaarden én gedekt zijn door de Stichting Garantiefonds Reizen bij tijden van financieel onvermogen.

Arcticans en Voigt Travel vormen dus een goed geoliede tandem waarmee u een onvergetelijke reis in de arctische wereld kan gaan beleven.

Wat is de rol van Arcticans?

Indien je over het bovenstaande nog vragen hebt kan je ons altijd bereiken via info@arcticans.nl

Wat is de rol van reisorganisatie Voigt Travel?

Indien je over bovenstaande zaken nog vragen hebt verzoeken we je om rechtstreeks contact op te nemen met onze partner Voigt Travel.
Dat kan via https://www.lapland.nl/contact (Nederland) of https://www.lapland.be/contact (België) of telefonisch via +31356990322.