Kautokeino

In Kautokeino verblijven we in het Thon Hotel en beleven we mooie avonturen met onze Arcticans Friend Aslak Sokki op zijn rendierkamp. In de winter worden we met de sneeuwscooter en een slee opgehaald. Binnen in de lavvu staat de bidos soep al te pruttelen. Buiten leert Aslak ons hoe de lasso te gebruiken én hoe vanuit een slee een rendier te laten rennen op volle snelheid. De nachten in hartje zomer zijn eindeloos; de zon blijft hoog aan de hemel. In de wintermaanden vind je hier de mooiste sterrenhemel van Europa.

Reizen naar Kautokeino

Op dit moment zijn er nog geen reizen beschikbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer er weer reizen beschikbaar zijn.

We are

Arcticans

Maximale dromen, maar minimale zorgen. Met tientallen jaren ervaringen met de werklaarzen aan in de Arctic zetten we samen met de Nederlandse reisorganisatie Voigt Travel jouw dromen om in de meest verantwoordelijke belevenissen. Dat zijn we plichtig naar jou, de Arctische natuur en onze lokale friends. Droom en reis je met ons mee? Want samen zijn we de Arcticans.