Lapland Zomerspecial 2024

Samen met Voigt Travel en onze lokale partners in Finland hebben we een  exclusieve, volledig verzorgde en bijzonder voordelig geprijsde fly & drive reis voor je uitgewerkt. Een unieke mogelijkheid om de heerlijke Finse zomer te gaan beleven. Je vliegt rechtstreeks naar Fins Lapland. Deze reis en bijbehorende prijs is exclusief voor de Arcticans. 

"Beste reiziger,

Al vele jaren reis ik meermaals per jaar naar ‘mijn beloofde land’, Lapland. Niet enkel gedurende het populaire winterseizoen, maar ook tijdens andere jaargetijden. Zoals de heerlijke zomerperiode waarin het 24 uur licht blijft. Alleen dit laatste is al bijzonder om mee te maken. Het is zalig om laat op de avond wandelingen te maken bij de laagstaande zon. En om overal rendieren tegen te kunnen komen. Terwijl de zon overuren klopt blijft de temperatuur vaak boven 20°C schommelen. In juni en juli is 30°C zelfs geen uitzondering meer, maar de droge lucht zorgt ervoor dat dit makkelijk te trotseren is. Lapland is alzo letterlijk mijn tweede thuis geworden, een plaats om tot rust te komen in mijn soms (te) jachtige leven. Ik kan jou het prachtige Finland van harte aanbevelen, en meer bepaald deze zéér voordelige fly & drive naar Lapland. 

Tot ziens in Finland?

Hei hei

Ruben”

Onze zomerspecial naar Fins Lapland van 2024

Sallatunturi

Na het grote succes in de zomer van ’23 bieden we wederom deze exclusieve reis aan voor de Arcticans. Verblijf een week lang in je eigen cabin boven de poolcirkel, in het plaatsje Sallatunturi. Vanuit Sallatunturi starten er al prachtige wandelroutes, maar met de huurauto zijn verschillende Nationaal Parken in Fins Lapland bereikbaar. Met de zon die (bijna) 24 uur schijnt als jouw metgezel. En dat voor een wel heel voordelig tarief! 

  • Elke woensdag van 3 juli t/m 21 aug 2024
  • Rechtstreekse retourvlucht Rotterdam –  Rovaniemi
  • Huurwagen VW Polo of gelijkwaardig
  • 7 overnachtingen in een cabin met privé sauna in Sallatunturi Tuvat op basis van logies
  • Veel wandelmogelijkheden en uitstapjes per eigen huurwagen
  • Heerlijke lange zomerdagen
  • V.a. € 995 p.p.
 
 
 

Bekijk deze reis

Meld je aan voor de Arcticans nieuwsbrief